top of page
yrityskehitys.jpg

Mitä jos

kehittäisimme

yritystäsi yhdessä?

Meiltä saat konsultointia johtamiseen, operatiiviseen toimintaan ja ohjausjärjestelmiin - kaikkiin yrityksen ongelma-ja häiriötilanteisiin sekä uudistustarpeisiin.

Taustaltamme löytyy yli 25 vuotta kokemusta kaupan alan yrittäjyydestä. Lähes kaikki mahdolliset yrityksen ongelma/häiriö tilanteet ovat tulleet eteen ja niistä on selvitty. MitaJOS yrityksen kehityspalvelu konsepti perustuukin vahvasti omiin käytännön kokemuksiin yrityksen toiminnan uudistamisesta myynnin kehittämiseen.


Tutustumme perusteellisesti yrityksesi toimintaan ja tuotteisiin paikan päällä. Haastattelemme avainhenkilöt ja teemme talouden analyysin. Analysoinnin apuna käytämme mm. hyväksi todettua  Early Warning analyysia. Näiden pohjalta teemme yhdessä kanssasi toimenpidelistauksen sekä määrittelemme tavoitteet ja helpot tunnusluvut, joilla toimintaa on helppo johtaa ja analysoida tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita unohtamatta. 

MitaJOS-konsultoinnin vaiheet:

Yrityksen toimintaan tutustuminen

Haastattelut

Analyysit (esim BEP ja SVOP)

Tilanteen purku yrityksen kanssa

Tulevaisuus skenaario

Toimintasuunnitelma sanallisesti ja numeroin

Toteutus

Seuranta

Anna meidän parantaa yrityksesi taloudellista tilannetta.
Jari Somero.jpg

Jari
Somero

Taustalla yli 30 vuotta kaupan alaa, joista 25 vuotta kauppiaana K-ryhmässä ja huonekalualalla. Minulla on vahva kaupallinen laskentatoimen peruskoulutus, jota olen täydentänyt opiskeluilla K-instituutissa. Lisäksi olen opiskellut korkeakoulutasoisen Jyväskylän ja Vaasan yliopistojen akkreditoiman monivuotisen Yrittäjän MBA tutkinnon. Työkokemukseni yrittäjänä, HHJ-koulutus sekä korkeakoulutasoinen MBA koulutukseni antavat minulle hyvät lähtökohdat auttaa yrityksiä erilaisissa ongelma/häiriö tilanteissa ja uudelleensuuntauksissa.

Puh. +358 44 3652471

etunimi.sukunimi@mitajos.fi

MBA

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page